Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.
Розгорнути фiльтри
Сортувати по ціні
Начинки тортів

Чому Вам варто замовити весільний торт у нас?

Розрізання весільного торта молодятами – традиція, без якої не минає жодне святкування. Перші шматочки смачнючого кондитерського виробу завжди дістаються нареченому і нареченій. Гарантуємо: від чудової начинки, створеної нашими майстрами, точно не буде гірко. Наші кондитери готові створити весільний торт на замовлення будь-якої складності:

  • необхідну кількість ярусів;
  • 6 варіантів начинки;
  • декорування;
  • швидка і дбайлива доставка.

Ціна весільного торта залежить від його параметрів та декору, а обираючи інгредієнти, ми орієнтуємося виключно на їх якість, тому закуповуємо у перевірених українських та іноземних постачальників. Вартість торта формується, перш за все, на основі складності його декору.

Про декорування варто поговорити окремо. У каталозі представлені фото лише деяких весільних тортів, виконаних нашою кондитерською студією. Ви можете обрати один із них, або будь-який, що сподобається Вам в Інтернеті. Ви можете описати свої вподобання, щоб ми підібрали Вам унікальний варіант дизайну торта на весілля.

Весільні тренди тортів у 2022 році

Окрім того, скільки коштує торт, молодят хвилює і те, як буде виглядати головний десерт свята. Задовго до церемонії пара починає підготовку і переглядає незвичні варіації весільних тортів. Можна орієнтуватися на популярні варіанти тортів. У 2022 році  попитом користуються торти, прикрашені:

  • композиціями із живих квітів;
  • сезонними ягодами;
  • сухоцвітами;
  • квітами із рису та вафельного паперу.

Також в тренді робити торт в стилі своєї весільної сукні. Таким чином, підкреслюючи всю тематику святкового вечора.

Кондитерська студія Paris Dessert виготовляє весільні торти із покриттям мастикою, глянцевою шоколадною глазурʼю, кремом та відкриті.

Великі торти актуальні, якщо на свято створення нової сім’ї запросили багато гостей. Знадобиться десерт на 5 кг і більше, при кількості від 30 гостей. Якщо вирішили відзначити весілля у сімейному колі, до 20 осіб, достатньо торта вагою до 3 кг.

Ми рекомендуємо брати розрахунок ваги торта, виходячи з наступної інформації: 130-150 г торта на 1 гостя. Таким чином, до прикладу, на 50 гостей необхідно замовити торт на 7 кг.

Зараз в тренді гарні весільні торти синього кольору, на основі головного Pantone 2022. У Києві весільний торт краще за все замовляти мінімум за 20 днів до запланованої дати весілля.

Перевага нашої кондитерської студії у тому, що для нас немає нездійсненних завдань. Ми відповідально ставимося до кожного замовлення: від етапу розробки дизайну і до транспортування у вказане місце. Задача команди онлайн кондитерської – допомогти у виборі ідеального торта на весілля і втілити його у життя. Довіртеся нам – ми про все подбаємо!