Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.
Розгорнути фiльтри
Сортувати по ціні
Начинки тортів

Торти на замовлення для чоловіків

Чоловіче свято – чудовий спосіб нагадати про свої теплі почуття або безмежну повагу до людини. Як це зробити? Подарувати винуватцю свята апетитний стильно оформлений торт. Чоловіки полюбляють солодощі не менше, ніж жінки, тому придбання смачного ефектного торта, оформленого відповідно до тематики та стилю, – найкраще рішення. Такий кондитерський витвір приємно здивує не лише того, хто отримає презент, але й кожного гостя.

Найбільш поширений привід замовлення дивовижного десерту – звичайний День народження. Але не менш важливо радувати дорогих людей і на інші свята, наприклад, на ювілей, День батька, святкування особистого досягнення. Нагод може бути багато, а вибір сюрпризу один – оригінальний торт. У нашій кондитерській ви зможете купити його дешево.

Кому із близьких чоловіків замовити торт, і яким він має бути?

Розкішний та ефектний десерт неодмінно порадує іменинника своїм зовнішнім виглядом та викличе у нього відчуття справжнього захоплення смаковими якостями продукції. Десерт готують індивідуально для кожного представника сильної половини людства, тому і оформлення має бути відповідним:

  • Хлопцеві, братові або другові можна подарувати торт з улюбленим персонажем коміксів, героєм серіалу, у вигляді автомобіля або з його зображенням.
  • Тато, дядько, дідусь будуть у захваті, якщо зовнішній вигляд десерту стосуватиметься його хобі або професійного заняття.
  • Колега або друг. Ваше спілкування засноване на спільних інтересах та заняттях, тому солодкий презент має бути особливим. На ньому можна зробити будь-який напис. Це може бути побажання, яке зрозумієте лише ви, але в цьому і є суть унікального подарунку.
  • Начальник. У виборі торта для цієї людини не варто занадто експериментувати, якщо ви не знаєте її достатньо, щоб зробити оформлення десерту тематичним або надто яскравим. Радимо лаконічний дизайн: однотонну або двокольорову поверхню. Можна надати перевагу декору у вигляді флористичної композиції із живих квітів, якщо ваш бос поціновувач прекрасного.

Скільки коштує торт? Вартість від 740 грн/кг. На вартість впливає розмір торта та його декор.

3 причини замовити чоловічий торт у кондитерській Paris Dessert

Цікавить ексклюзивний торт для хлопця, чоловіка або друга? Ми виконаємо його на замовлення у Києві та доставимо на вказану адресу у заздалегідь обумовлений час. Транспортування можливе не лише на території столиці, але і за її межами. Клієнти обирають послуги саме нашої кондитерської за:

  1. Швидке виконання замовлень абсолютно будь-якої складності.
  2. Використання свіжих продуктів високої якості.
  3. Обережну доставку по Києву та за його межами.

Наші кондитери завжди до ваших послуг, якщо потрібно втілити у життя найбільш сміливі задуми за адекватною ціною. Приготований і тематично прикрашений ексклюзивний торт стане запорукою успіху майбутнього святкового заходу. Форма, розмір, стиль та дизайн виробу ми завжди добираємо з урахуванням ваших очікувань та знань про вподобання близької вам людини.

Пропонуємо вашій увазі запаморочливий вибір прикладів недорогих тортів – фото десертів представлені у нашому каталозі. Кожен із них здатен викликати смаковий захват, прикрасити святковий стіл і стати унікальним символом святкування. Незалежно від сфери діяльності або повсякденних захоплень іменинника ви можете замовити неповторний виріб, який оцінить навіть найбільш суворий і вимогливий до десертів чоловік.