Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.
Розгорнути фiльтри
Сортувати по ціні
Начинки тортів

Торти на замовлення для жінок

Сучасних жінок складно чим-небудь здивувати. Щоб визначитися з правильним сюрпризом, іноді доводиться витрачати багато часу та зусиль. Безпрограшним варіантом для жінки будь-якого віку та посади стане авторський оригінальний торт, зроблений спеціально для неї.

Підібрати оптимальний варіант торта для жінки непросто. Щоб купити дійсно ідеальний десерт, потрібно приділити увагу не лише начинці, але й оформленню. Звичайно, в першу чергу, необхідно врахувати привід, який спонукував презентувати подарунок. Це може бути день народження, ювілей, 8 березня, День святого Валентина, річниця і т.д. З урахуванням приводу обирають загальний стиль десерту. Також слід звернути увагу на звички та захоплення, можливо, у жінки, якій адресуватимуть подарунок, є певні мрії, це також може допомогти обрати ідеальний торт.

За допомогою авторського торту ви можете піднести дійсно унікальний неповторний подарунок. Такий сюрприз сподобається коханій дівчині, мамі, бабусі, начальниці, колезі і не лише. Будь-яка жінка зрадіє такому сюрпризу, особливо якщо його приготували з урахуванням її захоплень. Маленькі принцеси також оцінять солодкий подарунок, для дівчаток можна замовити прикольні торти з мультяшними героями або смішними персонажами.

Які ж варіанти тортів сподобаються жінкам? Кохана дівчина або дружина оцінить романтичний варіант торта, прикрашеного квітами, сердечками та романтичними написами. Для мами та бабусі можна замовити стриманий та оригінальний варіант у вигляді корзини з квітами, стане в нагоді також цікавий торт у формі кухонного начиння або туфельки. Начальниці або колезі краще дарувати більш лаконічні варіанти десерту, тут можна врахувати вид діяльності та посаду. Також для таких випадків пасуватимуть торти з символікою фірми або у вигляді канцелярського приладдя.

Окремої уваги заслуговують оригінальні торти з нагоди народження дитини або для вагітних. Тут, звичайно, основна тематика буде присвячена новонародженому. Але в такому випадку важливо правильно підібрати начинку, щоб догодити смаковим уподобанням жінки.

Сучасні авторські торти можна порівняти зі справжніми витворами мистецтва. Незважаючи на те, що коштують вони порівняно недорого, такі десерти здатні принести справжнє естетичне задоволення. Іноді навіть шкода порушити таку красу, тому деякі елементи торта можна засушити та зберегти на пам’ять.

Варіанти начинки

Оригінальні авторські торти можуть мати абсолютно різне наповнення. Кондитерська Париж-Десерт пропонує замовити торти з будь-якою начинкою, представленою на нашому сайті в розділі начинки.  

Для оформлення торта також можуть використовувати різні продукти. Останнім часом особливою популярністю користуються десерти, прикрашені свіжими фруктами, дизайнерськими пряниками та безе. Деякі деталі торта можуть виготовляти з натурального шоколаду та карамелі.

Де замовити авторський торт

Кондитерська Париж-Десерт пропонує недорого замовити оригінальний торт на будь-яку тематику з будь-яким оформленням. У процесі приготування тортів ми використовуємо лише екологічно чисті та натуральні інгредієнти. Це дозволяє досягти незабутнього смаку та аромату. Звичайно, будь-яку людину зацікавить, скільки коштує торт на замовлення? Вартість авторського десерту становить від 740 грн/кг (в залежності від декору). Тому ціна виробу розраховується індивідуально, і це дозволяє замовити торт, з урахуванням встановленого бюджету.

Ми допоможемо обрати ідеальний торт, котрий порадує та здивує будь-яку жінку. У нас можна купити як стандартні варіанти тортів, представлених на фото, так і замовити десерт за власним ескізом. Приготування десертів відбувається в максимально стислий термін, ми суворо дотримуємося обумовленого часу, щоб наші клієнти могли вчасно вручити подарунок.

Будемо раді відповісти на всі ваші питання стосовно замовлення онлайн або за телефоном (067) 111 39 11.