Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

Як вибрати дитячий торт та начинку до нього

«Дитячі торти і як їх вибирати» - так міг би називатися психологічний трилер в трьох томах. Справді, завдання не з легких. Доводиться, немов канатохідцеві, балансувати між смаком, корисністю і головним питанням - «чи сподобається дитині ?!». Почнімо з останнього.

Дитячий торт для дівчинки та хлопчика: як він повинен виглядати?

І це найпростіше завдання, яке вам потрібно вирішити. Просто задумайтеся, що любить ваша дитина в конкретний момент. Які дивиться мультфільми, фільми або передачі? Якими іграшками грає частіше? Про що найбільше говорить з вами та друзями? Може, просить купити щось конкретне? Для дітей старшого віку актуальні очевидні хобі - автомобілі, футбол, космос, книги, комп'ютерні ігри, танці. Впевнені, задавшись цими питаннями, ви обов'язково знайдете тему №1. Залишається тільки замовити дитячий торт в цій тематиці:

  • торт з милими ляльками LOL;

  • дитячий торт з цуценятами з «Щенячий патруль»;

  • або персонажами відеоігор «Brawl Stars», «Among Us»;

  • торт з Ельзою з мультфільму «Крижане серце»;

  • дитячий торт з героями «Гаррі Поттер»;

  • торт з героями-рудими котами з мультсеріалу «Три коти»;

  • торт для дитини з фігурами іграшки Pop It.

Маленькі поні, свинка Пеппа, феї, динозаври, ведмеді можуть стати натхненням. Замовляючи дитячий торт в Києві на подарунок, можна вибрати універсальне, компромісне рішення. Наприклад, взяти дитячий торт з єдинорогом для маленької дівчинки, а дитячий торт на рік хлопчикові прикрасити барвистими міньйонами.

На сайті є більше ніж 100 варіантів готових тематичних рішень, ви можете змінити кольорову палітру, зовнішність та кількість персонажів. Якщо не знайшли необхідний дизайн просто надішліть свій фотореференс, за яким ми створимо торт з нуля. Індивідуальний дизайн торта можливий при вазі від 3 кг.

Наступне питання - питання начинки та смаку

Як правило, дитячий торт на замовлення в Києві беруть для свята, на якому будуть присутні гості та друзі дитини - головне, щоб смак подобався головному винуватцю свята. Ми підібрали топові начинки, які точно більше інших підійдуть для частування на дитячому святі:

  • ванільно-ягідна - легка, помірно солодка начинка, в якій ніжний ванільний бісквіт, крем-чіз на основі сиру «Філадельфія» і, звичайно ж, багато ягід. Ми використовуємо малину і смородину, таке поєднання дозволяє отримати в міру солодкий смак.

 

  • чорнично-йогуртова - яскрава, ароматна, а також стримано солодка начинка з ванільно-чорничним бісквітом та прошарком чорничного кюлі. Смак, який підійде для любителів тортів з помірною кислинкою.

 

  • чізкейк - абсолютно невагома начинка на основі сиру Буко перетворює торт в хмару, яку навіть жувати не потрібно. Такий торт можна запропонувати й малечі, що ще не обзавелася всім набором зубів;

 

  • шоколадно-вишнева - шоколадний бісквіт + ніжний мус із сиру «Філадельфія» + смачна вишня = ідеальне поєднання, яке припаде до смаку і любителям шоколаду і шанувальникам кислинки.

 

Ціна дитячого торта: якою вона має бути?

Ви замовляли торт за стандартною ціною за кілограм, а заплатили на третину більше ще й за декор? Неприємна ситуація, яких у нас не буває. Тому що ціна торта на сайті вказана вже з урахуванням декору. А також з урахуванням того, що він буде зроблений з борошна першого сорту, масла жирністю 82%, свіжого сиру. У ньому буде дуже багато ягід і фруктів - свіжих або правильно заморожених. В Paris Dessert працюють тільки з найкращим французьким шоколадом Valrhona: його роблять з сертифікованих какао-бобів, без пальмової олії та сумнівних компонентів. Всі продукти для вашого торта ми замовимо тільки після затвердження всіх деталей, а приготуємо безпосередньо перед тим, як віддавати вам у руки.

Зверніть увагу, що торта вагою 1 кг вистачить для невеликої компанії. На 10-11 гостей потрібно вже 2 кг, на 20 осіб - від 3 кг. Якщо гостей більше, розраховуйте його вагу виходячи з порції 150 г торта на гостя.

16 вересня 2021