-
Ванільний бісквіт з додаванням ягід, крем-чіз на основі мʼякого вершкового сиру Buko та лісові ягоди.
-
Основа: кокосовий бісквіт «Дакуаз»
Прошарок: кулі з манго, маракуї та апельсина; крем на основі молочного шоколаду.
-
Основа: фіолетово-бузковий бісквіт з додаванням ягід чорниці.
Прошарок: чорничне кюлі. Крем-чіз з додаванням йогурту.
-
Кексовий карамельний бісквіт, лісові ягоди та крем на онові фісташкової пасти.
-
Карамельний бісквіт, крем на основі молочного шоколаду, вершкова солона карамель.
-
Шоколадний бісквіт на основі гіркого чорного та червоного какао, прошарок з вишні сорту «Гріот» та крем на основі вершкового сиру Buko
-
Основа: повітряний бісквіт на основі сиру Радомер
Прошарок: крем-сир Buko.
-
Основа: заварне тісто, на основі квіткового меду
Прошарок: вершково-карамельно-сметанний крем.
-
Основа: тонке хрустке тісто, зроблене на німецькому пиві Hofbrau
Прошарок: заварний крем на основі білого шоколаду з додаванням мадагаскарської ванілі
-
Основа: шоколадний бісквіт, просочений абрикосовим сиропом з додаванням лікеру Cointreau
Прошарок: крем на основі чорного шоколаду
-
Основа: шоколадний бісквіт
Прошарок: вершковий крем з молочним шоколадом, малинове кюлі.
-
Основа: бісквіт, приготований з додаванням очищеного червоного какао.
Прошарок: крем на основі крем-сиру з додаванням натуральних вершків.