Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

Як зробити замовлення?

У великому мегаполісі як Київ, досить просто зробити замовлення, не встаючи з улюбленого крісла вдома чи в офісі. Доступні канали зв'язку через інтернет, мобільний додаток або по телефону дозволяють швидко оформити замовлення і оплатити покупку будь-яким зручним способом. Замовити торт онлайн також просто на сайті кондитерської Paris Dessert.

Онлайн замовлення на сайті paris-dessert.ua

Замовити свій індивідуальний торт або корпоративні подарунки в Києві Ви можете швидко і зручно на нашому сайті.

У каталозі представлені торти по розділах:

А також окремо розділ з корпоративними замовленнями, де представлені пропозиції подарунків та тортів для Вашої компанії.

Ви можете вибрати потрібний дизайн десерту в електронному каталозі або скористатися пошуком по каталогу товарів у верхньому лівому кутку сторінки сайту. 

Щоб оформити замовлення потрібно лише:

  1. вибрати дизайн торта (*ціна розрахована вже з урахуванням декору);

  2. вибрати начинку з 12-ти представлених та необхідну вагу торта (ціни вказані за 1 кг готового виробу);

  3. вказати адресу доставки і оплатити замовлення зручним для Вас способом.

Дизайн торта

На сайті представлені хіти замовлень. Торти, які вже підкорили серця наших клієнтів. Ви можете вибрати потрібний дизайн, і при необхідності вказати необхідну кольорову палітру. У випадку з дитячими тортами - вказати улюбленого героя дитини або ж мультфільм.

Якщо ж Ви не знайшли необхідний дизайн - просто напишіть нам або зателефонуйте (067) 111 39 11. Втілимо в життя всі Ваші навіть самі незвичайні ідеї, просто відправте макет або фото необхідного дизайну.

Звертаємо Вашу увагу, кольорова гама може незначно відрізнятися від фотографії, в залежності від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення при зйомці.

Начинка торта

На сайті в розділі "Начинки" представлені 12 фірмових смаків тортів від Paris Dessert. Ви можете вибрати будь-яку начинку для Вашого торта з вподобаних.

Важливо! Начинка не впливає на вартість замовлення. При виборі начинки враховуйте тільки Ваші вподобання.

Рекомендація від Paris Dessert за вибором смаку. За багаторічний досвід роботи ми вже знаємо ТОП начинок, які замовляють наші клієнти.

Дитячий торт

Ванільно-ягідна і чізкейк - для любителів повітряних і легких начинок; прага - для маленьких шанувальників шоколаду.

Весільний торт

Ми рекомендуємо відразу вибирати декор і тільки виходячи з нього вибирати начинку. Так як дизайн, конструкція і декор торта впливає на смак. А для того, щоб визначиться з вибором начинки ми створили дегустаційний сет з ТОП-6 найбільш популярних начинок серед молодят. Детальніше про сеті можна дізнатися тут.

Корпоративний торт

Для корпоративних тортів ми завжди рекомендуємо вибирати досить нейтральні начинки, щоб торт сподобався всім гостям. Наприклад, чорнично-йогуртова та чізкейк. Але також дуже популярна начинка для корпоративного торта - фісташка-лісова ягода.

Торт для жінки

Найпопулярніші начинки серед жінок - це червоний оксамит та фісташка-лісова ягода.

Торт для чоловіка

Шоколадно-вишнева, солона карамель та прага.

Вага торта

Торт - це кульмінація свята, варто враховувати це при замовленні. Але разом з тим є рекомендації, перевірені роками:

2 кг - до 12 гостей

3 кг - до 20 гостей

від 4 кг - 120-150 г на 1 гостя

Дотримуючись рекомендацій, кожному гостю точно дістанеться шматочок торта.

Час оформлення замовлення

За скільки часу краще оформляти замовлення на торт?

Завжди рекомендуємо нашим клієнтам оформляти замовлення заздалегідь, тим самим ви бронюєте місце на виробництві під свій торт. Цей процес можна порівняти із бронюванням квитка в театр чи на літак.

  • за 3 дні до бажаної дати доставки - для тортів на Ваше свято, будь-то день народження, річниця чи 8 березня. Це торти з нескладним декором і вагою до 10 кг.

  • за 7 днів до запланованої дати заходу - весільний або корпоративний торт, вагою від 10 кг.

  • за 10 днів - корпоративні подарунки, в кількості від 20 наборів.

Чому так?

Все тому що ми приступаємо до виготовлення замовлення безпосередньо тільки після його затвердження. Всі замовлення віддаються "з-під ножа". Ми цінуємо і дорожимо якістю наших десертів саме тому тільки після підтвердження замовлення ми здійснюємо закупівлю всіх необхідних інгредієнтів і віддаємо замовлення в роботу кондитерам. Ніякої замороженої готової продукції.

Якщо говоримо про складний декор або про айдентику компанії - це завжди трудомісткий процес, так як кожен елемент декору виготовляється вручну нашими кондитерами.

Замовити торт Ви можете в будь-який день з 10:00 до 20:00.

Доставка і оплата

Для наших клієнтів діє безкоштовна доставка по Києву кур'єрською службою кондитерської. Для Вашої зручності здійснюємо доставку в 2-годинний проміжок часу. Більш детальну інформацію про доставку можна дізнатися тут.

Оплатити своє замовлення Ви можете будь-яким зручним способом: онлайн на сайті або переклад на карту, готівкою при отриманні або ж розрахунковий рахунок.

Замовляючи торт з доставкою в онлайн-кондитерській Paris Dessert Ви можете бути впевнені не тільки в його красивому виконанні, але й спокійні за смакові якості. Для ресторанів надаємо сертифікат якості.

30 червня 2021