Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

ТОП-3 корпоративних подарунка на Новий Рік 2022

Новий рік – чарівна пора, всі в очікуванні дива та подарунків. Саме тому, коли приходить час для пошуку новорічних корпоративних подарунків необхідно докласти чималих зусиль, щоб знайти справді практичний та оригінальний подарунок. Ручка чи новорічна чашка з логотипом компанії вже нікого не здивує.

Щоб заощадити ваш час ми підготували для вас ТОП-3 корпоративні подарунка на Новий рік 2022 у Києві.

  1. Емоції

Карантин вносить зміни до нашого звичного ритму життя. Робота віддалено вже не так лякає, а іноді й зовсім на радість. Багато компаній вже перейшли в режим онлайн роботи та корпоратив у великому та красивому ресторані під великим питанням. Але ж це не причина, щоб відмовитися від веселощів та новорічних емоцій, вірно?

Спільне приготування в zoom – вже стало одним із найпопулярніших кулінарних корпоративних майстер-класів. Радимо звернути на нього увагу.

Що можна приготувати у zoom?

  • гарячий шоколад
  • плитки шоколаду з цедрою апельсину
  • цукати у шоколаді

Що для цього потрібно?

Напередодні замовте набори з інгредієнтами для приготування та надішліть всім колегам додому. А також не забудьте про кондитера-ведучого, який проведе насичений та цікавий майстер-клас :)

У Paris Dessert Ви можете замовити набори та забронювати час майстер-класу, який проведе наш бренд-шеф Дмитро Дударенко.

Для кого підійде?

Для всієї команди окремого департаменту чи всього колективу компанії.

Такий корпоративний подарунок на Новий рік 2022 ідеально підійде будь-яким компаніям незалежно від місця та часу.

  1. Практичний солодкий подарунок

Без різдвяного пряного штолена неможливо собі уявити Новий рік. Неймовірно ароматне і важке дріжджове тісто, просочення з чорно рому, велика кількість різних смаколиків: марципану, горіхів, родзинок, цукатів, журавлини, прянощів - все це надає надзвичайний смак.

Різдвяний штолен вже давно полюбили наші клієнти, і тому він вважається найпопулярнішим корпоративним подарунком на Новий рік або Різдво у Києві.

Цього року ми розробили, з одного боку, дуже стриманий, але в той же час святковий дизайн упаковки штолена. Чорна матова коробка із золотим тисненням ялинки додає ще більшої святковості.

Для корпоративних подарунків ми пропонуємо прикрасити коробку ще й стрічкою в корпоративних кольорах та додати наклейку/листівку з логотипом компанії. Таким чином, ми підготуємо для вас брендований корпоративний подарунок з доставкою по Києву та Україні.

Які переваги штолена?

  •  його легко транспортувати, тому можна замовити доставку по Києву або відправити Новою Поштою по Україні;
  •  Термін зберігання штолена – 30 днів. Скажемо по секрету, через 2 тижні після приготування штолен ще смачніший;
  •  Святкова упаковка.

Для кого підійде?

  • колегам на роботі
  • партнерам Вашої компанії
  1. Подарунок для святкування на роботі

Усі люблять солодкий святковий стіл на роботі, тим більше якщо це ще й приурочено до Нового Року. Що замовити на роботу на Новий рік 2022 у Києві?

Відмінним варіантом послужить класичний корпоративний торт з логотипом компанії. Ніжний шматочок торта з келихом ігристого подарує святковий настрій усьому колективу.

А якщо хочете здивувати своїх колег, рекомендуємо замовити бенто-кейки із новорічним декором. Міні торти вагою 500 г – чудовий варіант корпоративного подарунка. Впевнені, отримавши бенто-кейк у прозорій коробці ваші співробітники будуть у захваті. Насичений червоний колір крему, ручний декор, ніжний смак червоного оксамиту всередині підкорять усіх.

Новорічний бенто-кейк розрахований на маленьку компанію із 2-4 осіб.

Якщо корпоративний торт на Новий рік вам вже буденність, пропонуємо замовити гірку макарон на підставці. Кількість макарон – 50 шт.

У будь-якому випадку вибір лише за вами. Замовити брендування корпоративні подарунки у Києві ви можете легко та швидко онлайн на сайті або за телефоном (067) 111 39 11.

1 листопада 2021