Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

ТОП-5 корпоративних подарунків до 8 березня від Paris Dessert

Перші дні весни —  це багато сонця і приємних клопотів. У чоловіків менше тижня, щоби підібрати корпоративні подарунки для колег-жінок. І, звичайно хочеться чогось небанального, не стандартного, авторського і з ефектом "вау, як мило".

Варіанти солодких корпоративних подарунків до 8 березня в Києві

Готові корпоративні подарунки до 8 березня —  ідеальне рішення. Солодкий подарунок у святковій упаковці можна дарувати колегам або контрагентам. Як солодкий березневий презент рекомендуємо:

1. Набір солодощів та квітів “Весняний настрій”. Авторський ягідний подвійний зефір із ванільними профітролями гармонійно підійде для посиденьок на роботі. А ніжний букет-комплімент у біло-рожевій гамі підкреслить весняний настрій подарунка.


2. Скриньку “Весняна мрія”
оцінять творчі та романтичні панночки. У боксі-скриньці з квітковим принтом заховані ванільні профітролі ручної роботи. Десерт додатково декорований малиновим шоколадом для максимальної ягідної ейфорії. Такий набір можна замовити не лише з доставкою по Києву, але й Новою Поштою. 


3. Капкейки "Для особливої"
. У коробочці з прозорими стінками упаковані ванільні капкейки із ягідною начинкою. За рахунок золотистого декору, авторської упаковки презент виглядає дуже яскраво та незвично, миттєво даруючи святковий настрій. Такий особливий подарунок можна замовити в Києві курʼєрською доставкою.


4. Набір “Найніжнішій
”. Подаруйте всю солодку палітру емоцій лише одним набором із 6-ти маршмеллоу, подвійного ягідного зефіру, у кількості 3 шт. та 2-х плиток французького шоколаду пастельного рожевого відтінку. Відразу 3 види солодощів, вишукана упаковка не залишать байдужими жодну жінку на 8 березня. 


5. Набір “Для весняного настрою"
із макарон. Два контрастні смаки малина і м'ята-лайм гармонійно поєднуються з зеленим чаєм, ароматною кавою або келихом легкого білого вина. Ідеальний солодкий колрпоративний подарунок на 8 березня для справжнього весняного настрою. Компактна форма та бюджетна вартість – ще одна перевага цього подарунка.


Чому саме солодощі від Paris Dessert — найкращий варіант березневого корпоративного подарунку?

З 2014 року наші клієнти  – це понад 100 провідних українських та міжнародних компаній. Наші постійні замовники вже з січня бронюють солодкі корпоративні подарунки до 8 березня від кондитерської студії Paris Dessert. І це не дивно. Адже:

  • всі набори готуються безпосередньо на необхідну для Вас дату. А значить до клієнтів десерти на 8 березня потраплять максимально свіжими та неймовірно смачними;
  • корпоративні набори розраховані на будь-який ціновий сегмент, що робить вибір подарунка максимально зручним і простим;
  • десерти доставляються по Києву щодня з 10:00 до 20:00. А якщо потрібні подарунки до інших міст, наприклад: Харків, Одеса, Дніпро, Львів тощо – доставимо подарунки до 8 березня Новою Поштою.

Даруйте жінкам позитивні емоції та повітряне відчуття весни разом із солодкими корпоративними подарунками від Paris Dessert! Замовляйте корпоративні подарунки до 8 березня онлайн або за телефоном (067) 111 39 11.

18 лютого 2022