Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

ТОП-5 весільних тортів 2021 року

Той самий важливий і такий зворушливий момент ... момент розрізання весільного торта парою. Одна з найбільш казкових та прекрасних миттєвостей на весіллі. Згодні?

Це перша спільна дія вже як чоловіка та дружини, тому ця частина свята повинна бути просто ідеальною.

Як же вибрати весільний торт, щоб момент радості та щастя став бездоганним? Ми знаємо все про солодкий світ, стежимо за тенденціями і трендами, тому підготували для вас список ТОП-5 весільних тортів 2021 року:

 

1. Рисові квіти як основний декор

Головний тренд в дизайні весільних тортів сезону 2021-2022 - це квіти з рисового паперу. Так-так, ви все правильно зрозуміли, саме рисовий папір. Він являє собою не що інше, як їстівне тонке тісто з рисового борошна, солі та води. Це прекрасна альтернатива живим квітам, яка виглядає дуже цікаво та свіжо.

Переваги весільного торта з рисовими квітами:

  • немає прив'язки до сезону, можна виконати будь-які квіти
  • весь декор їстівний
  • точне попадання в колірну гаму свята

 

2. Багатоярусний торт в глазурі

Мусові торти вже давно підкорили наші з вами серця, їх легка текстура припаде до душі практично кожному гостю. Особливо після насиченого застілля, шматочок муссового торта в глазурі стане ідеальним завершнням вечора.

Для того, щоб підготувати торт до заливання глазур'ю, його необхідно піддати шоковому заморожуванню. І тільки на заморожену та гладку поверхню наносять дзеркальну глазур.

Переваги весільного муссового торта в дзеркальній глазурі:

  • легкий смак
  • яскравий дизайн
  • точне попадання в кольорову гаму свята

 

3. Живі квіти в дизайні

Незмінна класика - весільний торт з живими квітами. Яскравий декор у вигляді квіткової композиції завжди дарує легкість і барвистість. Єдине, не рекомендуємо використовувати для декору лілії та жасмин, так як їх, досить насичений, аромат може зіпсувати смак, а пилок цих рослин може викликати алергію у гостей.

Переваги весільного торта з живими квітами:

  • завжди в тренді
  • такий декор виглядає натурально і гармонійно

 

4. Геометрія

Оригінальне виконання весільного торта завжди привертає увагу молодят та гостей. Геометричні та нестандартні, для торта, форми - тренд весільного сезону 2021-22. Єдине, для такого виду весільного торта не можна використовувати деякі начинки, в складі яких є кюлі.

Переваги весільного торта різної геометричної форми:

  • як ніхто інший відображає вашу індивідуальність
  • він точно не буде схожим на інших

 

5. Маленький торт для камерного весілля

Карантин вніс свої корективи в святкування весіль, а від так камерне весілля стало дуже популярним. Саме тому маленькі весільні торти стали хітом цього літа. Одноярусний весільний торт для маленької компанії на 3-4 кг стане прекрасним завершенням вечора.

 

Рекомендації замовлення весільного торта в Києві

1) Вага

Щоб правильно розрахувати необхідну вагу весільного торта ми рекомендуємо дотримуватися дуже простої формули - 120-150 г торта на 1 гостя. Таким чином кожному гостю дістанеться шматочок весільного торта (за умови правильного розрізання).

АЛЕ, якщо Ви плануєте давати своїм гостям по шматочку торта з собою, тоді беріть до уваги цей факт і замовляйте відразу вагу по-більше.

2) Начинка

Перш, ніж вибирати начинку радимо відразу визначитися з вибором дизайну та загальної стилістики торта. Саме дизайн може «диктувати» свої правила вибору начинки. Наприклад, для 3D торта підійдуть лише 2 начинки: Червоний оксамит і Прага. Тому відразу визначаємося з дизайном, а потім переходимо до начинки.

Важливо! В Paris Dessert на вартість торта впливає тільки вид декору, але ніяк не вид начинки. Тому при виборі смаку керуйтеся лише своїми уподобаннями. А щоб переконатися в правильності свого рішення настійно рекомендуємо замовити дегустаційний сет наших начинок. У ньому ми представили найпопулярніші начинки для весільних тортів серед молодят. Детальну інформацію про сет можете дізнатися тут.

3) Доставка

Доставка торта, а особливо весільного, має багато нюансів: наявність спеціального транспортного засобу, дотримання правильного температурного режиму, водій-кур'єр, який знає тонкощі перевезення настільки крихкого «товару». Всі ці моменти враховані в нашій власній кур'єрській доставці. В кондитерській Paris Dessert можлива безкоштовна доставка весільного торта по Києву (для тортів до 40 см) в будь-який день з 10 до 20, в 2-х годинний проміжок часу. Доставка багатоярусних тортів по Києву, висотою від 40 см - 100 грн.

Замовити будь-який з вище перерахованих дизайнів ви завжди можете онлайн на сайті або телефоном (067) 111 39 11. Кондитерська Paris Dessert буде рада стати частиною вашого особливого дня.

30 липня 2021