Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.
Розгорнути фiльтри


Торт на замовлення у Києві: смачний десерт та найкращий подарунок

Важко уявити свято без апетитного та ефектно оформленого торта. Але не кожна господиня має вдосталь часу на підготовку основи, начинки та прикрас для популярного десерту. Саме тому торти на замовлення у Києві – дуже популярна послуга. Солодкий подарунок буде справжньою окрасою та приємним бонусом для гостей будь-якого заходу:

  • Торт для дня народження

Торт – невід'ємний атрибут кожного свята. Іменинник має заповітне бажання, яке обов’язково здійсниться, задуваючи свічки на підготовленому нами десерті. Яскравий торт з улюбленою начинкою – оригінальний презент як маленькому, так і дорослому імениннику.

  • Торт для дівич-вечора

Замовте чарівний солодкий торт для затишних посиденьок – і всі подружки нареченої будуть у захваті.

  • Весільний торт

Великий багатоярусний торт, прикрашений фігурками нареченого та нареченої – класична варіація. Бажаєте чогось креативного? Радо втілимо будь-яке ваше побажання. 

  • Торт для корпоративної вечірки

Замовляти торт в Києві для корпоративних компаній стало справжньою традицією. Із задоволенням підготуємо особливий десерт для вашого корпоративного свята та привеземо в обумовлений час за вашою адресою, на правий чи лівий берег.

Торт буде унікальним персональним сюрпризом для вашого родича, друга чи колеги. Обираєте між різними варіантами подарунка чи взагалі не можете придумати, що подарувати? Тоді торт – це найкращий вибір.  Щоб зрозуміти, який вигляд може мати ваш ідеальний подарунок, радимо ознайомитися із фото тортів у нашому каталозі.

Скільки коштує торт?

Найбільш популярне запитання серед поціновувачів солодких презентів: «Скільки коштує торт?». Куди б не довелося його доставляти, у центр чи на Позняки, ціна залежить від використаних інгредієнтів та складності декорування.

Якщо ви бажаєте купити торт недорого, зателефонуйте нам за номером, вказаним на сайті. Ми залюбки відповімо на всі ваші запитання і допоможемо обрати торт, який матиме неперевершений вигляд та смак.

Переваги замовлення тортів у Paris Dessert

Кияни віддають перевагу саме нашим тортам, оскільки:

  1. Наша кондитерська з легкістю реалізує будь-яку ідею

  2. Індивідуальний підхід до кожного замовлення – наше правило в роботі. Виготовляємо десерти, враховуючи ваше бачення форми, кольору, текстури та загальний настрій свята

  3. Швидка та обережна доставка кондитерського виробу по всьому Києву, у тому числі на Борщагівку, Троєщину, Оболонь, та у найближчі до столиці населені пункти

Втомилися дарувати буденні та непотрібні подарунки? Замовте близькій людині торт у нашій кондитерській Paris Dessert! Яскраві смакові емоції вона запам’ятає надовго!