Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

Чому торт коштує дорого

Ми, як команда професіоналів та творчих людей, хочемо створювати солодощі, які порадують найвимогливішого клієнта. Але такі вироби часто викликають питання, чому так дорого? Тому сьогодні ми хочемо провести Вас за лаштунки та розповісти, як формується ціна торта. Обіцяємо, що буде не нудно.

Ви платите за найкраще

Торти Paris Dessert створюють професійні кондитери, які мають досвід та майстерність. І вони працюють тільки з кращими інгредієнтами на ринку. Наприклад, французький шоколад Valrhona, який використовується в наших десертах, є одним з найкращих та визнанених світовими шоколатьє.

Так народжуються торти та інші кондитерські вироби, якими ми пишаємося. Однак гідна оплата праці майстрів і ціна якісних інгредієнтів підвищують собівартість готового продукту.

Ви платите за репутацію

Звання компанії зобов'язує нас бути бездоганними, прагнути до ідеалу і вдосконалювати техніку.

  • Ми пунктуальні та відкриті до зворотного зв'язку.
  • Наші замовники отримують чек, що є підтвердженням, що ми працюємо офіційно.
  • Наша репутація складається з відгуків клієнтів.

Така злагоджена робота можлива завдяки співпраці багатьох людей. Адже компанія - це немов годинниковий механізм, де все злагоджено і точно. Як результат, звертаючись до компанії, ви більш захищені від непередбачених обставин, ніж якщо маєте справу з фізичною особою.

Але щоб цей механізм функціонував, потрібні витрати. Виходить, що рецепт торта складається не тільки з коржів і крему, але ще з витрат на оренду приміщення та обладнання, комерційних тарифів на світло і багато іншого.

Ми розповіли вам про невидимі ​​інгредієнти, які впливають на ціну торта. Але головне не це. Головне, що в підсумку виходить солодкий десерт, шматочок якого змушує забути про все це і просто насолоджуватися моментом!

1 травня 2021