Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

Добрий час доби, всім хто читає цей текст!

Мене звати Дмитро Дударенко і це мій blog-challenge.

Працюючи вже 10 років в кондитерській галузі, я зрозумів, що треба собі постійно робити виклики. Професія кондитера вже сама по собі виклик на все життя: ти постійно перестрибуєш через себе. Добре, якщо це в тебе виходить, ще краще, якщо ти перестрибуєш своїх вчителів. А ось, наприклад, 2 роки тому я зрозумів, що навколо мене є люди, скажімо, навіть команда, з якими я готовий і в вогонь, і в воду. Ми подумали-порадилися і створили кондитерську «Paris», де тепер творимо. Так, творимо, бо звичайним словом робимо або печемо ми давно перестали називати цей процес. На нашій кухні постійно, що щось відбувається: готується і прикрашається, малюється і вирізається і так завжди, завжди з'являється щось нове і цікаве, нові смаки і декори. Так як кондитерська справа не стоїть на місці, і весь час стрімко розвивається, так і смакові і візуалізаційні запити у наших клієнтів, потрібно завжди чимось дивувати, дивувати кожен день.

Як людині, яка живе в кондитерській, мені важливо знати, що є ті, кому цікаво не тільки, що ти робиш, а й як це робиться. Неодноразово мене питали поради або, наприклад, приготування такої ж мастики, як у нас. Завжди радий таким питанням і готовий допомогти, оскільки, як всім відомо, ми отримуємо нові знання, тільки якщо ділимося своїми.

Тому я вирішив зібрати в одному місці свої напрацювання, спостереження і основні поняття про кондитерській справі, і ділитися з тими, кому це треба, будь це професійний кондитер або аматор.

Я взагалі люблю експериментувати з випічкою і виходити за рамки асортименту, який ми представляємо в кондитерській «Paris», тому також буду радий запропонованим авантюрам, щоб описати їх тут.

Хочу, щоб цей блог був своєрідною платформою-радником і способом зворотного зв'язку для друзів і колег.

Буду радий знайомству!

1 липня 2016