Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

Шоколад&День закоханих

Вимовте повільно слово "шоколад". Від одного його звуку стає солодко, легко, виникає відчуття ейфорії та радості. Прямо, як від кохання. Століттями шоколад і любов йшли пліч-о-пліч, даруючи романтичним моментам особливий смак. 

Солодко-романтичний ореол настільки міцний, що шоколадний подарунок на 14 лютого давно став класикою, не втрачаючи актуальності сторіччями. Усе розпочалося з легкої руки кондитера Річарда Кедбері. У 1868 році в Англії напередодні свята всіх закоханих з'явилися набори шоколадних цукерок Cadbury у формі серця. Інтерес до новинки був такий високий, що солодощі буквально змітали з полиць як щасливі закохані, так і страждаючі від нещасного кохання. Саме їм іще в XVIII столітті лікарі рекомендували лікувати депресію від нерозділеного почуття вишуканим смаколиком. Чудовий спосіб!

 

Шоколад як розпалювач пристрасті

Ацтеки першими виявили збудливі властивості шоколадного напою. З поширенням солодощів по світу слава про цей десерт, як про розпалювача пристрасті, тільки зміцніла. Хіміки пояснюють все особливою композицією з Phenylethylamine та Теоброміну. Ці речовини мають м'який тонізуючий вплив, знімають втому, сліди стресу, перенапруження, покращують настрій. Але це стало відомо лише у XX столітті. А в далекому XV столітті ченці просто забороняли їсти шоколад. Все через диявольську здатність розпалювати тілесні бажання, відволікаючи від духовних помислів.

Сьогодні солодощі ніхто не забороняє. Навіть навпаки, рекомендують як доповнення романтичної обстановки.

 

Шоколадні традиції країн

Обдаровувати солодощами 14 лютого прийнято у всіх європейських та східних країнах. Але якщо у звичному Старому світі цукерки дарують жінкам, то в Японії 14 лютого чоловіки прихильно приймають солодощі від закоханих жінок у вигляді різних цукерок, фігурок, статуеток. Жителі Піднебесної імперії вірять, що тільки шоколаду під силу висловити всю насолоду любовних переживань, гіркоту розлучень, молочну ніжність обіймів.

 

Де придбати ексклюзивний шоколадний подарунок на 14 лютого?

Готові подарувати порцію ендорфіну коханій людині? Замовте авторський шоколад у Києві у Кондитерській Paris Dessert. Спробувавши хоча б один раз шоколадний десерт тут, ви станете шоколадоголіком. Адже саме в кондитерській Paris Dessert шоколад готується із найдорожчої, елітної французької сировини Valrhona. Жодних порошків, сурогатів та дешевих замінників!

У кондитерській Paris Dessert шоколадні цукерки, фігури, набори готуються в день надходження замовлення з огляду на побажання клієнта. Доставимо Ваше шоколадне замовлення вчасно по Києву нашим курʼєром, щоб шоколадний подарунок на 14 лютого прибув точно за графіком та встиг до романтичного побачення! Клієнтам з інших міст відправляємо набори "Новою поштою", упаковуючи настільки красиво й надійно, щоб шоколад зберіг аромат, виріб – дизайн.

Святкувати День усіх закоханих, чи ні – справа кожного. Але побалувати себе філіжанкою смачної кави, горнятком чаю, келихом ароматного вина під шматочок французького шоколаду — свята справа, Згодні?

24 січня 2022