Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

Шокове замороження. Необхідність чи примха?

Заморожені овочі та фрукти, які навіть після розморожування виглядають також апетитно, як і свіжі, а смакові якості залишаються на висоті. Напевно Ви купували такі набори в магазині. Але ніколи не ставили собі питання про технології, яка дивним чином зберігає всі властивості продукту.

Хочемо відкрити завісу і розповісти все про шокову заморозку.


Шокове замороження - це технологія охолодження продукту при температурі від -30 до -35С.


Переваги шокового замороження:

  • Шокове заморожування допомагає зберегти всі корисні речовини й вітаміни в продуктах. Це доведено дослідженнями.
  • Зберігається цінність страви: смак, цілісність продукту, поживний склад.
  • При розморожуванні текстура десертів, як і смак, залишаються колишніми.
  • Збільшений термін зберігання десертів вже в морозильній камері будинку.
  • Безпека десертів. Висока швидкість заморозки не дозволяє бактеріям розмножуватися.

 
Наприклад, якщо ми помістимо штрудель в камеру шокового охолодження з умовами температурного режиму -32С, то десерт безперервно та інтенсивно обдуває повітряний потік. А це означає, що вся рідина в штрудель моментально застигає.
 
Чого не відбувається при стандартній технології заморожування. Наприклад, у звичайній морозильній камері процес охолодження того ж штруделя протікає поступово і тому з'являються кристали великого розміру. Саме тому руйнується структура продукту, а згодом втрачається смак і зовнішні властивості.
 

 

Які десерти ми піддаємо шок-охолодженню?

 
Звичайно ж, шокового охолодження ми піддаємо не всі наші десерти.

 

Чому ми зробили цю пропозицію саме зараз?

Все просто, ми завжди намагаємося враховувати всі потреби та побажання наших клієнтів. У період карантину важливо залишатися вдома, але це не означає що потрібно заборонити насолоджуватися смакотою.

Тому заморожені десерти ідеально підходять для будинку і сім'ї. Основну частину можна зберігати в морозі, а якщо є бажання просто розігріти шматочок десерту.
  • торти покриті глазур'ю.
Чому саме вони? Для того, щоб шоколадна глазур рівномірно і міцно лягала на поверхню, торт повинен бути максимально холодним. А ми вже з вами знаємо, що саме шокове замороження цьому сприяє і зберігає зовнішній вигляд і смакові якості.

Тому готовий торт ми поміщаємо в камеру шокового охолодження і перед безпосередньою доставкою ми його прикрашаємо глазур'ю та іншими декоруючими елементами.



Як правильно розморожувати десерти?



Що стосується спеціальної пропозиції - #залишайсявдома головним параметром розморожування є простою розігрів. Детальніше про способи приготування Ви можете дізнатися в картці бажаного десерту. Зберігати заморожені десерти можна в домашній морозильній камері.

Для торта:
  • Замовляйте доставку за 3-4 години до безпосереднього часу подачі торта до столу. До цього часу торт буде потрібної температури.
  • Зберігати такий торт, як і всі інші, в холодильнику.
  • Подавайте торт злегка в охолодженому вигляді. Так підкреслите його свіжість і легкість смаку.
 
Відповідаючи на питання заголовка статті, можемо сміливо сказати, шокове замороження - це необхідність!
7 квітня 2020