Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

Весільний торт в умовах карантину

Якщо Ваше весілля відбудеться в період карантину, воно вже буде особливим. Ця подія увійде в історію Вашої родини як щось ексклюзивне, що виходить за рамки звичних стандартів. І саме таким, індивідуальним та особливим, може бути ваш весільний торт.

На початку карантину багато пар були засмучені, що святкування не пройде по задуманому плану, але зараз стають очевидні плюси такого становища. Один з них - банкет у вузькому сімейному колі, для якого потрібен невеликий весільний торт.

Компактний торт - новий тренд

І тут варто зазначити, що маленький розмір весільного торта зовсім не применшує його «святковість» та не виглядає менш ефектно. Ось кілька прикладів наших тортів, розрахованих на компанію з 10 людей.

Чому ж невеликий торт іноді краще великого? Тому що при його виборі реально врахувати смаки кожного гостя. Який торт ви хочете бачити на своєму столі: манго-маракуйя, червоний оксамит, фісташково-полуничний? Ви можете вибрати весільний торт в карантин точково; можете дозволити собі більш сміливе оформлення.

Торт для королівського весілля

А може Ви мріяли про великий 3-х або 4-х ярусний весільний торт? Тоді наша команда виготовить для вас торт з фальш-ярусом. Ви отримаєте високий та красивий торт, в якому нижній ярус - це муляж. Ви не зможете його розрізати, хоча буде дуже хотітися, тому що виглядає фальш-ярус так само апетитно, як і їстівні. Такий торт дешевше, ніж повнорозмірний.

Розрізання торта - це прекрасний момент, який увінчує весільне святкування. Він нагадує про спільне ламання хліба - жест мирних та добрих відносин. Камерна обстановка невеликого весілля, щирі емоції та люблячі люди поруч створять особливу атмосферу, яка запам'ятається на все життя. І ми раді підкреслити всю значущість дня вашого весілля особливим тортом.

17 травня 2021