Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

Дитячий торт. Тренди 2021 року

Батьки намагаються відсвяткувати по-особливому день народження дитини. Завчасно купується різноманітна атрибутика для свята (кулі, серветки, яскрава посуд). При цьому, особлива увага приділяється дитячому торту на замовлення, так як це головний атрибут довгоочікуваного свята. В кондитерській Paris Dessert з радістю втілять всі Ваші задуми у вигляді святкового частування.

Маленький дитячий торт

2020-2021 роки диктують свої правила та тренди. Одним з таких трендів став невеликий за розміром торт для дітей. Святкування у вузькому сімейному колі буде особливим, але не менш яскравим та незабутнім. Тут варто зазначити, що маленький торт зовсім не применшує його «святковість» і не виглядає менш ефектно. Ось кілька прикладів наших десертів від 2-х кг, розрахованих на компанію до 12 гостей.

Торт покритий кремом на основі вершкового сиру і прикрашений фігурками з цукрової пасти. Вибравши такий дизайн торта Ви можете вказати побажання по кольоровій гамі та герою, який прикрасить дитячий торт.

Дитячий торт покритий ніжним вершковим кремом в різних кольорах і прикрашений фігурками улюбленого мультсеріалу Бравл Старс, виготовленими з цукрового друку. Торт в даному виконанні можна також замовити з фігурками улюбленого мультфільму Вашої дитини.

  • дитячий торт Футболіст

Хіт наших замовлень для маленьких любителів футболу. Невеликий дитячий торт прикрашений печивом з ручним розписом, а також солодкими льодяниками.

Багатоярусний дитячий торт

Яка дитина не мріє про великий і яскравий торт на свій особливий день? На щастя великі 2-х і 3-х ярусні торти завжди будуть в тренді. В Paris Dessert ми готові втілити в життя найсміливіші бажання.

ТОП багатоярусних тортів:

  • 2-ярусний торт в стилі Marvel

Дитячий торт Marvel покритий мастикою і прикрашений фігурками з цукрового друку. Такий ефектний торт підкорить любителя супергеройський всесвіту.

2-ярусний дитячий торт покритий кремом, в основі якого ніжний вершковий крем в кольоровій гамі космосу. Для декору використані фігурки з мастики, а також шоколадні сфери.

Культова серія фільмів стала улюбленою для мільйонів дітей, торт в стилі Поттеріани стане прекрасним подарунком і неймовірним сюрпризом для Вашої дитини. Покриття торта - цукрова паста з елементами декору у вигляді містичних фігурок.

Вага для багатоярусних тортів стартує від 5 кг. Хочете здивувати Вашу дитину, але велику вагу торта Вам не потрібен? У таких випадках використовується фальш-ярус. Бутафорія - штучний ярус торта, який виготовлений з пінопласту, але при цьому нічим не відрізняється від загальної стилістики торта. Більше про фальш-ярусах можна дізнатися в нашій статті "Страшна правда про бутафорські ярусу на тортах!"

Дитячий 3D торт

Вічна класика - 3D торт в улюбленій стилістиці. Такий варіант торта завжди покритий мастикою, для нього можливі тільки 2 види начинки: прага та червоний оксамит. Приклади таких тортів:

Подарунки маленьким гостям - тренд 2021

Одна з останніх тенденцій в проведенні дитячих свят - дарувати гостям маленького іменинника солодкі подарунки в стилістиці головного десерту. Тому ми пропонуємо клієнтам доповнити замовлення печивом, що нагадують основний десерт в мініатюрі. Імбирні пряники у вигляді улюблених книжкових і мультиплікаційних героїв розписуються вручну з дуже хорошою деталізацією дрібних елементів безсумнівно порадують гостей. Такий презент можна подарувати в якості невеликого компліменту як під час самого свята, так і роздати солодощі однокласникам в школі чи дитячому садку.

Рекомендації від Paris Dessert.

Вибираючи дитячий торт ми завжди рекомендуємо довіритися кондитеру в декорі десерту. Так як кондитер - це творча особистість, яку можна порівняти з художником, який пише на полотні свій шедевр. Просто напишіть улюблений мультфільм, гру, героя або ж захоплення Вашої дитини. Наші кондитери мають багаторічний досвід у виготовленні і декоруванні дитячих тортів, тому вони знаю як ніхто інший, як краще його прикрасити.

1 червня 2021