Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

Доставка десертів

Нам подобається створювати вишукані десерти. Але ще нам приємно знати, що торт Paris Dessert прикрасить Ваше свято та принесе позитивні емоції. Тому ми дбаємо про те, щоб десерт, який Ви замовте у нас, був доставлений дбайливо та вчасно.

Доставка Paris Dessert

Доставка десертів - це відповідальний процес. Він вимагає акуратності та розуміння специфіки продукту. Тому Paris Dessert має власну доставку. Ми відправимо Ваш торт зі своїм кур'єром, який добре знайомий з особливостями перевезення десертів.

Ми розуміємо наскільки важливо, щоб святковий торт з доставкою прибув до адресата вчасно і був поданий в потрібний момент. Тому точно обговорюємо з нашими клієнтами день та час доставки, а потім - встигаємо до зазначеного часу.

Досконалість на вашому столі

Ми сприймаємо створення десерту як акт мистецтва, домогаємося досконалості в своїй роботі і хочемо зберегти його під час подорожі до вашого столу. Навіть невеликі патьоки, складки або перекоси на торті через неправильну доставки зіпсують його зовнішній вигляд. Тому ми передбачаємо все необхідне для збереження торта: використовуємо правильну, якісну упаковку і зберігаємо десерт від зайвого тепла.

Ви можете бути впевнені, що торт і будь-яке інше замовлення в Paris Dessert буде транспортуватися при правильній температурі і його зовнішній вигляд буде збережено в ідеальному стані.

Доставка десертів в Paris Dessert здійснюється з 10:00 до 20:00 в 2-годинний проміжок часу. В інший або ж на точний час Ви також можете замовити доставку, але вже за допомогою інших служб: таксі, Нової Пошти або кур'єр Paris Dessert з додатковою оплатою - 100 грн.

1 квітня 2021