Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

Як замовити дитячий торт? Основні правила та лайфхаки.

Дитячий день народження - особливе свято, саме до нього ми готуємося з усією педантичністю. Кожна мама хоче зробити для свого чада тільки найкраще свято. А який дитячий день народження без торта?

Ми склали список головних правил, які допоможуть замовити найкращий торт для дитини.

 

  1. Дизайн торта.

 

Ваша дитина – індивідуальність. Тому рекомендуємо підбирати зовнішній вигляд торта виходячи з його (її) вподобань: хобі, улюблений вид спорту, улюблений мультфільм або герой. Дитячий торт може стати втіленням інтересів Вашої дитини.

Наприклад, дитина, яка любить Гаррі Поттера, точно оцінить торт у стилістиці улюбленого героя.

Дівчинка, яка так любить єдинорогів - буде щаслива отримати торт у такому стилі.

А чим захоплюється Ваша дитина?

 

  1. Вага торта.

 

Як розрахувати, скільки торта потрібно? Ми завжди рекомендуємо нашим клієнтам враховувати кілька факторів:

  1. Скільки гостей буде на святі?
  2. Чи планується класичне застілля перед подачею торта?
  3. Чи є ймовірність, що щось хто з гостей попросить шматочок торта з собою? (Для молодшого брата або сестрички або для члена сім'ї, який не зміг прийти).

 

Виходячи з відповідей на ці питання, ми рекомендуємо:

 

  • 150 г на 1 гостя. Тобто, для 20-ти гостей - це 3 кг торта. Можете бути впевненими, кожен гість спробує святковий торт.
  • 200 г на гостя. Тобто, для 20-ти гостей - це 4 кг торта. І тоді ніщо не застане Вас зненацька. З огляду на те, що серед гостей можуть бути справжніми шанувальниками солоденького або хтось із гостей попросить шматочок торта з собою.

 

  1. Начинка для торта.

 

Як правило, діти люблять або шоколадні начинки або ж ніжні і повітряні, на основі ванільного бісквіта з фруктами або ягодами. Наприклад, з шоколадних, фаворити - прага і шоколадно-вишнева начинки. Що стосується ванільних, то це, звичайно ж, ванільно-ягідна і форе-блан.

Детальніше ознайомитися з начинками можна тут.

 

Якщо вибрати тільки один смак важко, особливо, якщо необхідно врахувати вподобання і дітей, і дорослих – ми рекомендуємо брати 2-ярусний торт, де кожен ярус буде відрізнятися начинкою.

Або ж варіант, який дуже люблять наші клієнти - торт на 2 смаки. Вага такого торта - 1.750 м. Він складається з 2-х половинок, які виглядають як одне ціле. Ви можете вибрати різні смаки для кожної половинки.

Декорується торт шоколадними сферами або макарон, а тематику свята доповнить улюблений герой у вигляді зображення на цукровому аркуші.

Такий торт просто знахідка, так як можна поєднати 2 різних улюблених смаки. Рекомендуємо спробувати та замовити дитячий торт з двома начинками в Києві. Ви точно залишитеся задоволені!

 

  1. Супутні товари.

 

Який торт без святкових свічок, які задуває малюк, загадуючи бажання? Або ж яскравий феєрверк в торт?

Подбайте про ці важливі деталі. Ви завжди можете сказати нам, скільки свічок Вам необхідно. Те ж стосується і феєрверків.

 

  1. Доставка.

 

Надайте цю роботу кондитерської. Наш кур'єр доставить Ваш торт по Києву в цілісності. Не довіряйте свій торт таксі!

 

Лайфхак!

 

Чи плануєте пригощати друзів дитини в школі чи дитячому садку з нагоди дня народження? Впевнені, що так.

Ми зробимо печиво з ручним розписом в необхідній тематиці, і кожне печиво спакуємо в пакетик зі святковою стрічкою.

 

Такі міні подарунки однокласники точно оцінять, а Ви збережете свій час на покупку і приготування солодощів. Краще цей час приділити дитині, згодні?

Цей же варіант ідеально підійде як міні подарунки для маленьких гостей по закінченню святкування дня народження.

Ми знаємо, що дитячий день народження - особливе свято. І ми вдячні Вам, що Ви з року в рік, довіряєте нам настільки важливу його частину – святковий торт. 

25 травня 2020