Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.
Розгорнути фiльтри
Сортувати по ціні
Начинки тортів

Дитячий торт – яскравий тематичний десерт на свято

Завжди хочеться, щоб свято для дітей було веселим, дивовижним і легким. Кондитерська Paris не може контролювати усі моменти свята, проте ми готові нести відповідальність за смачний та гарний торт. Бажаєте, щоб Ваша дитина отримала найкрасивіший дитячий торт у Києві? Ми приймаємо замовлення будь-якої складності та об’єму.

Фото приготованих виробів представлені у каталозі. Але ви можете обрати будь-який дизайн на свій розсуд. Важлива подія для сім’ї – хрестини немовляти. Цю подію неодмінно необхідно відзначити легким тортом з ніжним поєднанням смаків. Торт на 1 рік і на 2 роки може бути невеликим, але його параметри будуть залежати від кількості запрошених гостей. Будемо раді допомогти вам створити найсмачніший десерт для кожного дитячого свята.

Дизайн дитячого торта

Зовнішній вигляд солодкого та смачного десерту буде створений відповідно до ваших ідей та уподобань дитини. Якщо Ви хочете класичний стильний торт для хлопчика або дівчинки, тоді ваш вибір – купити глянцевий дитячий торт. Яскраві, вкриті великою кількістю шоколаду дитячі торти з фотодруком та без мастики завжди викликають захоплення у дітей. Покриття виготовляється їстівними фарбами, тому дизайн у вигляді фото на поверхні має не лише естетичний вигляд, але й безпечний для здоров’я. Якщо ж Вам хочеться, щоб торт прикрашали незвичайні фігурки, пропонуємо такі варіанти тортів із мастики:

  • Для дівчинки можна прикрасити фігуркою улюбленої диснеївської принцеси або її гарним зображенням на поверхні. Милий ведмедик, казковий єдиноріг, чарівна фея Вінкс, лялька Барбі, Леді Баг або ЛОЛ- побачивши улюбленого персонажа на торті, іменинниця дуже зрадіє.
  • Для хлопчика ідеальний варіант – торт з Фіксиками, Angry Birds, героями «Щенячого патруля», «Черепашки ніндзя» або коміксів «Марвел». Малеча захоплюється вітчизняними мультфільмами? Ми радо приготуємо десерт, на якому буде Вінні Пух чи Маша та ведмідь.

Якого героя ви б не забажали помістити на торт – це не проблема для наших кондитерів: вони приготували не одну армію маленьких і великих звірят та чоловічків. Мастика, яка використовується під час приготування, в міру солодка та має тягучу текстуру.

Багатьох покупців хвилює, скільки коштує оригінальний торт для дитини. Вартість торта від 740 грн/кг в залежності від декору. 

Якість та склад тортів для дітей

Мамам, які хочуть зменшити кількість солодкого, що вживає дитина, ми пропонуємо відкритий торт, вкритий ганашем зі французького в міру солодкого шоколаду. Батьки дуже часто хвилюються про наявність барвників у тортах для дітей. У нас на виробництві лише натуральні барвники іспанського та французького виробництва. Ще не мали жодної скарги.

Ви обрали дитячий торт на замовлення в кондитерській, яка спеціалізується у Києві у цій сфері вже більше 5 років і готує десерти недорого. У Paris всі торти роблять з натуральних компонентів високої якості: очищена вода, фермерське масло та молочні продукти, надійні постачальники мигдального борошна, якісне пшеничне борошно українського виробника. На основі обраних компонентів ми формуємо вартість десерту.

Поради новим замовникам дитячих тортів

Оскільки ми готуємо торти «з-під ножа», прохання замовляти дитячий торт мінімум за 3 дні до дати заходу. Саме за такий проміжок часу ми зможемо вписати ваше замовлення у розклад кондитерів та підготувати усі інгредієнти та елементи (ліплення фігур, декор) для Вашого торта.

Не втрачайте можливості порадувати свою дитину, доки вона ще від усього серця захоплюється мультяшними героями та гарними намистинами на своєму дитячому торті.