Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

Різдвяний штоллен – креативна ідея для корпоративного подарунка

Напередодні зимових свят – час, щоб стати трішечки щасливішими. Для того, щоб радісно зустріти свята та забезпечити гарний настрій не чекайте зручного моменту. Створіть атмосферу свята та подаруйте оточуючим частинку гарного настрою за допомогою подарунка, зробленого від душі.

Не забувайте і про тих, з ким проводите більшу частину часу. Саме час купити подарунки у Києві для колег та партнерів. І якщо вам набридли банальні комплекти фірмових чашок для чаю, то варто задуматися про щось креативніше та корисніше.

Ми підготували оригінальну ідею для корпоративного подарунка. Незвичайний презент для бізнес-партнерів та співробітників – смачний та оригінальний штоллен

Штоллен – випічка з традицією

Штоллен – різдвяна випічка родом із Німеччини. Насичений, ароматний, усипаний цукровою пудрою штоллен – ви знайдете його практично на кожному столі в Німеччині у передріздвяний сезон та Різдво. Перша згадка про штоллен зустрічається ще в 1329 році, саме тоді це частування було подане як різдвяний подарунок одному з німецьких єпископів.

З того часу з'явилися різні види штолленів: класичний масляний, мигдальний, горіховий, а найзнаменитіший – дрезденський штоллен став візитівкою Дрездена. Понад 25 років кожне Різдво у Дрездені проходить Stollenfest. Величезний штолен провозять головною вулицею міста у святковій процесії. Після демонстрації штолен розрізають на шматочки та продають за символічну ціну. Виручені кошти від продажу передають на благодійність.

Рецепт штолена від кондитерської студії Paris Dessert

Рецепт штоллена в Німеччині – це сімейний рецепт, що ретельно охороняється, який у давні часи передавався з покоління в покоління. Наша кондитерська студія Paris Dessert у Києві ретельно відібрала найкращі інгредієнти для фірмового штолена:

  • горіхи;
  • родзинки;
  • цукати;
  • зацукрована вишня;
  • марципан;
  • вершкове масло;
  • натуральне молоко;
  • зацукрована пудра з цедрою лимона;
  • саме тісто просякнуте ароматним чорним ромом та сумішшю прянощів (кориця, імбир, мускатний горіх, кардамон).

Процес випікання починається із ретельної підготовки всіх інгредієнтів. Сухофрукти миємо, просушуємо та подрібнюємо.

Далі готуємо опару з натуральних компонентів та замішуємо тісто. Для штолена використовуємо спеціальну технологію приготування тіста. Щоб воно вийшло особливо м'яким і ніжним на смак використовуємо виключно натуральні дріжджі (жодних сухих аналогів!) і вершкове масло в строго певних пропорціях. Порушення правил може запросто зіпсувати рецепт.

Після ручного замісу тесту чекаємо, поки воно зійде (мінімум в 2 рази) і починаємо формування майбутнього штолена. У готове тісто додаємо сухофрукти та горіхи, у середину поміщаємо марципан і загортаємо верхні шари тіста. Отриманий штолен запікаємо протягом години і посипаємо цукровою пудрою.

За традицією, щолен випікається за місяць до подачі на святковий стіл. Робиться це, щоб кулінарний шедевр «визрів», ґрунтовно просочився начинкою та набув свого неповторного смаку та аромату. Тому до дегустації такого презенту можна приступати не відразу, а залишити смакоту на потім. Це один із плюсів такого корпоративного подарунка на Новий Рік чи Різдво – тривалість зберігання.

Штоллен – найкращий корпоративний подарунок на Новий Рік 2022

Кожен штоллен – вершина кулінарного мистецтва, виконана майстрами-кондитерами вручну. У ньому немає консервантів та добавок.

Випікати штоллен у домашніх умовах нелегко, і потрібен час, щоб штолен дозрів, до його складу входять дорогі інгредієнти, а їх неправильні пропорції порушать баланс.

Якщо ви не планували їхати до Дрездену, щоб купити корпоративні подарунки для колег чи партнерів, то ви можете замовити штоллен прямо зараз, не виходячи з теплого дому!

Переваги штолену як корпоративного подарунка:

  • легкість при транспортуванні
  • оригінальність подарунка
  • тривалість терміну зберігання, а саме 30 днів
  • смакові якості не залишать байдужим нікого
  • приваблива ціна

У кондитерській студії Paris Dessert у Києві можна купити різдвяний штолен із доставкою. Такий корпоративний подарунок стане приємним сюрпризом, а святкова упаковка точно здивує ваших колег і партнерів. Замовити корпоративні новорічні подарунки можна онлайн на сайті або за телефоном 067 111 39 11.

30 листопада 2021