Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

Місце сили Paris Dessert. Або чому ми Paris Dessert

Бувало у вас, що несвідомо ви знаходите СВОЄ місце? Місце, де ви можете бути собою, де вся ваша внутрішня енергія просто виривається назовні? Де здається, ніби ви знаходитесь у центрі скупчення всієї «позитивної» енергії всесвіту, яка в той же час, і наповнює вас?

Ми знайшли таке місце, але перед цим ...

З чого все починалося

Пам'ятаєте той час, коли професія кондитера в Україні не була настільки престижною, а кондитер не був прикладом для наслідування? Перетворити хобі на роботу — щось за межею можливого. Саме тоді юний Дмитро Дударенко пішов вчитися, не за велінням серця, за покликом розуму, на кондитера. Але сам того не розуміючи, він був на вірному шляху.

Нудні і нецікаві лекції в університеті не надихали його. Коли випала можливість полетіти в Париж на навчання бажаючих було багато, але за результатом конкурсу удача була на боці Дмитра.

Поява в Парижі, як згадує сам Дмитро, виявилося для нього чимось схожим на диво.

Саме тут, в гастрономічній столиці світу, він усвідомив своє справжнє покликання і головну мету — відкрити свій кондитерський світ в Києві, свою власну кондитерську. Простір з паризькою душею, але київським характером. Тоді і народилася назва «Paris Dessert» для майбутньої онлайн кондитерської в Києві.

Місце сили команди Paris Dessert

Дмитро закохав всю нашу команду, не тільки в смачні десерти гастрономічної столиці, а й в сам Париж. Місто мрії, світової моди, мистецтва та культури. Він став для нас тим самим місцем сили, про який говорили на початку. Його атмосфера наповнює нас ідеями та силами.

У кондитерській Paris Dessert київський характер, але паризька душа. Їй вже сім років. А Дмитро зараз — іменитий експерт, шоколатьє, викладач, невтомний фантазер.

На питання, хто для нього кондитер сьогодні, він відповідає: «Це людина мистецтва, людина, яка здатна перетворити Ваш самий похмурий день в самий сонячний та щасливий. Людина, яка надихається і черпає свої ідеї в архітектурі, природі, геометричних формах. Подібно скульпторові, він працює витончено зі своїм десертом, доводячи його рецептуру і зовнішній вигляд до ідеальності."

«Мої мрії і цілі на майбутнє? Глобально — створити простір для кондитерів-однодумців, де кожен зможе навчитися і поділитися своїми знаннями / ідеями. Поки я тільки на шляху, але, як показує мій досвід, в кінці мене точно чекає успіх!»,— ділиться Дмитро.

Чому ми Paris Dessert? Відповімо просто: «Наша душа живе в Парижі, всі ідеї і сили ми беремо з нашого місця сили»

21 липня 2021