Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

Весняний курс десертів від Дмитра Дударенка

Весняний курс десертів від Дмитра Дударенка

Дати: 17-18 березня

Початок реєстрації: 9:30

Місце: вул. Тельмана (Німецька) 1/32, 3-й поверх

Кількість учасників: до 15 осіб

Вартість участі: 3000 грн/2 дні

Тривалість 1 дня курсу: з 10.00 до 17.00

Курс для тих, хто:

  1. Збирається створювати глянцеві торти і хоче дізнатися техніку роботи з ними.
  2. Хоче освоїти техніку роботи з шоколадом, підбір інструменту для його темперування та фарбування.
  3. Навчається по урокам в інтернеті, але результати не виправдовують очікувань.
  4. Постійно удосконалює свою техніку та навички.
  5. Шукає себе і хоча б один раз замислювався про кондитерське мистецтво, як про хобі або професію.

На майстер-класі Ви:

  1. Будете працювати паралельно з Дмитром, відтворюючи кожен з етапів приготування десертів.
  2. Дізнаєтеся тонкощі створення мусових десертів та їх декорування шоколадом.
  3. Навчитеся робити корпусні цукерки.
  4. Будете правильно (!) темперувати шоколад, фарбувати його та освоїте основні навички роботи з ним.
  5. Перейдете на темну сторону творців десертів.

Програма майстер-класу:

Тренінг розрахований на 2 дні. За 2 дні Ви вивчите ази роботи з глазур'ю, шоколадом і нестандартним по структурі десертом - мармеладом.

Перший день – 17-е березня

  1. Кейк «Журавлина-шоколад» - 4 етапи приготування
  2. Корпусні цукерка «Калина-ром» - 2 етапи приготування
  3. Мармелад «Обліпиха-абрикос» - 1 етап приготування

Другий день - 18-е березня

  1. Кейк «Обліпиха-карамель» - 5 етапів приготування
  2. Корпусна цукерка «Обліпиха-карамель» - 2 етапи приготування
  3. Мармелад «Гарбуз-цитрус» - 1 етап приготування

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА КУРС

Формат заходу

Курс «Весняні десерти від Дмитра Дударенка» буде проходити в форматі майстер-класу, де Ви з Дмитром виконуєте разом всі етапи приготування десертів.

Після проходження майстер-класу:

  1. Ви точно перейдете на темну сторону творців десертів.
  2. Зможете все відтворити на основі отриманих знань і покрокової інструкції-блокнота, який буде у Вас перед початком навчання.
  3. Зможете підтримувати зв'язок з однодумцями з курсу, а також Дмитром, який завжди відкритий до спілкування.

У нас смачна не тільки програма, але й перерви:

  1. Welcome-coffee – кава в допомогу тим, хто прокидається в суботу заради благої мети.
  2. Обід – з 13:00 до 14:00 Вам буде доставлений обід, приготований спеціально під Ваш запит. На вибір пропонується: вегетаріанський раціон, риба, м'ясо.
  3. 5 o'clock drink. Звичайно, десерти потрібно запивати чаєм, тим більше о 17.00, але у нас буде легке просекко. Після такого насиченого дня можна і розслабитися.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ НА КУРС

Дмитро Дударенко – бренд-шеф кондитерської Paris Dessert. Вже 3 роки він регулярно проводить майстер-класи на 1, 2 і 7 днів у Львові «Кулінарні курси Перші у Львові», Чернівцях та Одесі. У його програмі завжди є як класичні десерти, як мармелад, і сучасні рецепти кейків, корпусних цукерок, еклерів і т.д. Щоразу він експериментує зі смаком десертів. Крім усього, що зазначено в програмі заходу, Вас чекають відповіді на всі питання, що цікавлять, які стосуються кондитерського мистецтва.

6 березня 2018