Весняний курс десертів від Дмитра Дударенка
Дати: 17-18 березня
Початок реєстрації: 9:30
Місце: вул. Тельмана (Німецька) 1/32, 3-й поверх
Кількість учасників: до 15 осіб
Вартість участі: 3000 грн/2 дні
Тривалість 1 дня курсу: з 10.00 до 17.00
Курс для тих, хто:
- Збирається створювати глянцеві торти і хоче дізнатися техніку роботи з ними.
- Хоче освоїти техніку роботи з шоколадом, підбір інструменту для його темперування та фарбування.
- Навчається по урокам в інтернеті, але результати не виправдовують очікувань.
- Постійно удосконалює свою техніку та навички.
- Шукає себе і хоча б один раз замислювався про кондитерське мистецтво, як про хобі або професію.
На майстер-класі Ви:
- Будете працювати паралельно з Дмитром, відтворюючи кожен з етапів приготування десертів.
- Дізнаєтеся тонкощі створення мусових десертів та їх декорування шоколадом.
- Навчитеся робити корпусні цукерки.
- Будете правильно (!) темперувати шоколад, фарбувати його та освоїте основні навички роботи з ним.
- Перейдете на темну сторону творців десертів.
Програма майстер-класу:
Тренінг розрахований на 2 дні. За 2 дні Ви вивчите ази роботи з глазур'ю, шоколадом і нестандартним по структурі десертом - мармеладом.
Перший день – 17-е березня
- Кейк «Журавлина-шоколад» - 4 етапи приготування
- Корпусні цукерка «Калина-ром» - 2 етапи приготування
- Мармелад «Обліпиха-абрикос» - 1 етап приготування
Другий день - 18-е березня
- Кейк «Обліпиха-карамель» - 5 етапів приготування
- Корпусна цукерка «Обліпиха-карамель» - 2 етапи приготування
- Мармелад «Гарбуз-цитрус» - 1 етап приготування
Формат заходу
Курс «Весняні десерти від Дмитра Дударенка» буде проходити в форматі майстер-класу, де Ви з Дмитром виконуєте разом всі етапи приготування десертів.
Після проходження майстер-класу:
- Ви точно перейдете на темну сторону творців десертів.
- Зможете все відтворити на основі отриманих знань і покрокової інструкції-блокнота, який буде у Вас перед початком навчання.
- Зможете підтримувати зв'язок з однодумцями з курсу, а також Дмитром, який завжди відкритий до спілкування.
У нас смачна не тільки програма, але й перерви:
- Welcome-coffee – кава в допомогу тим, хто прокидається в суботу заради благої мети.
- Обід – з 13:00 до 14:00 Вам буде доставлений обід, приготований спеціально під Ваш запит. На вибір пропонується: вегетаріанський раціон, риба, м'ясо.
- 5 o'clock drink. Звичайно, десерти потрібно запивати чаєм, тим більше о 17.00, але у нас буде легке просекко. Після такого насиченого дня можна і розслабитися.
Дмитро Дударенко – бренд-шеф кондитерської Paris Dessert. Вже 3 роки він регулярно проводить майстер-класи на 1, 2 і 7 днів у Львові «Кулінарні курси Перші у Львові», Чернівцях та Одесі. У його програмі завжди є як класичні десерти, як мармелад, і сучасні рецепти кейків, корпусних цукерок, еклерів і т.д. Щоразу він експериментує зі смаком десертів. Крім усього, що зазначено в програмі заходу, Вас чекають відповіді на всі питання, що цікавлять, які стосуються кондитерського мистецтва.